Leveransvillkor inom Sverige:
Leveranstiden är normalt 2-5 arbetsdagar från det att vi har mottagit din order. Efter att du lagt in din order går vi igenom den och skickar därefter en orderbekräftelse till dig per e-post med information om leveranstid. Om någon vara är slut i lager, eller en beställningsvara informerar vi dig om det. Leveranser skickar vi med DHL om inget annat avtalats med oss.
Det går också bra att hämta dina varor hos oss på vårt lager i Åkersberga, norra Stockholm, men ring gärna innan och bestäm en lämplig tid.

Originella Original Sweden AB förbehåller sig rätten att ändra priser och erbjudanden utan föregående avisering.

Leveranser utanför Sverige:
Vi har avtal med DHL Express samt DHL Freight. Vi jämför priset mellan de båda för att erbjuda dig som kund det bästa priset. 

Fraktkostnad:
Fast kostnad på 95 kr exkl. moms vid ordrar inom Sverige.
Vi erbjuder FRI FRAKT på ordrar över 5000 kr exkl. moms.
(Undantaget är vid leverans av de stora golvdisplayerna samt det stora brickbordet (65 cm). Fraktkostnaden för dessa är 200 kr)

Betalningsvillkor:
Vi fakturerar samtidigt som varorna skickas från oss. Betalningsvillkoret är som regel 20 dgr netto, om inget annat har avtalats med oss.
Är du ny kund hos oss gör vi en sedvanlig kreditprövning. I vissa fall begär vi förskottsbetalning före din första leverans.

Öppet köp:
Du har alltid öppet köp i 14 dagar från vårt leveransdatum. Varan skall vara oskadd. Du står själv för returfrakten till oss. Det är viktigt att varan packas ordentligt. Kvitto (faktura) samt kunduppgifter skall medfölja returvaran.
Vill du byta ut en vara står du för både returfrakten samt ny frakt av ersättningsvaran.