Meny Stäng

MÖNSTERDESIGN & ILLUSTRATIONER

SAMARBETA MED MIG!

Art Licensing

Saknar du mönster eller illustrationer till din produkt? Vill du göra en helt egen kollektion?

I min studio skapar jag alla motiv, mönster och målningar som blir till produkter, här, på Originella Original® i mitt egna varumärke. Men det många inte vet är att jag även skapar åt andra företag och varumärken.

Jag gör mönsterdesign för textilier till möbler och kläder, hemtextil, tapeter, pappersprodukter, heminredning, mattor mm. Jag skapar både för vuxna och barn. Välkommen att kika in i min värld på Studio Pibelu för mer information samt min mönsterbank som ständigt förnyas och förändras. Klicka på länken här nedan som tar dig vidare till min andra hemsida och min studio. // Pia

Mönster av Pia Bergvall Lundén

You cannot copy content of this page