För Återförsäljare

ERBJUDANDE: FRI FRAKT + GIVE AWAY!

Just nu bjuder vi på frakten för våra återförsäljare (inom Sverige) samt skickar med en extra produkt som ni kan använda som Give away vid exempelvis en utlottning i era sociala kanaler.
(Obs! Minsta ordervärde för fri frakt är 2000 kr exkl moms. Erbjudandet gäller t.om 30 juni)

Jag välkomnar både nya och befintliga kunder.
Du hittar alla produkter i webshopen eller i katalogerna här ovan.
Önskar du få tillgång till vår senaste prislista – maila eller ring mig så fixar jag det!

Du kan inte längre logga in och se inköpspriserna (jag jobbar på att lösa det). MEN, det går alldeles utmärkt även för dig som återförsäljare att lägga din beställning i webshopen (bortse från priserna – de gäller såklart inte dig!) och sedan välja swisch/direktbetalning (utan att betala)
Då får jag in din beställning som ett mail och du får en orderbekräftelse från mig med dina korrekta inköpspriser och info gällande lagersaldo mm.

Här ovan hittar du de senaste katalogerna. Vänligen kika i dem och maila mig din beställning eller beställ enlilgt instruktioner ovan, i webshopen. Ifall något är slut i lager återkommer jag med info.

Varför då denna förändring?
De flesta av mina återförsäljare lägger beställningar via mail. Webshopen har tidigare varit länkad till min hemsida och jag har varit tvungen att hålla ordning på, uppdatera bilder och lagersaldon på två hemsidor. För att frigöra tid har jag nu endast en hemsida och har implementerat webshopen. Tills jag vet hur man gör för att kombinera både webshop och ÅF-webshop med inlogg får det bli såhär.
Jag har därför valt att jobba mer med e-kataloger.

Social media – Följ mig för att se vad som händer i min färgfyllda värld

Jag är aktiv i sociala medier och delar med mig av tutorials, nya och existerande produkter, mönsterdesign mm. Följ med mig bakom kulisserna till min studio.

Jag ser fram emot att höra ifrån dig!

You cannot copy content of this page